Günlük Möö Süt

Günlük Möö Süt
Günlük Çiftlik Sütü

1 Ocak 2017 Pazar

Taze Günlük Süt

Taze Günlük Süt de   İLK ve ÖNCÜ,


Taze Günlük Süt, 2013 yılında Samsun 'da  Bafra 'da tarafından kurulmuştur. Türkiye'nin İlk, öncü ve en yeni günlük çiğ süt  üreticisidir.

Taze Günlük Süt, kuruluş yıllarından bugüne kadar geçen her dönemde müşterilerine güvenilir, kullanışlı ve en sağlıklı hijyen özelliklerine sahip ürünler sunmayı ilke edinmiş ve bunun için AR-GE çalışmalarına önem vererek ve müşterilerinin güvenini kazanmayı hedeflemiştir.

Taze Günlük Süt, kusursuz müşteri memnuniyeti için çalışmalarına hız kesmeden devam ederek ürünlerini Uluslararası akredite kuruluşlarda test ettirerek tüm dünyada geçerli CE ve EN 1143-1 belgelerini çeşitli 0 ila 9 arasında tüm derecelerde almıştır.


Taze Günlük Süt, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına üretim, teknik servis ve yönetim sistemleriyle ilgili uluslararası platformda tanınan ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, TSE- HYB belge ve sertifikalarına sahiptir.

Taze Günlük Süt, tarafından beğeninize sunulan ürünler geniş donanımlı laboratuar ortamlarında EN 1143-1 prosedürlerine göre test edilmiştir. Bu testler esnasında günlük çiğ süt ürünler yüksek teknoloji aletleri ve imalat makinaları kullanılarak kalite ve nitelik deneyleri yapılır. Her parçalama deneyinin zaman uzunluğuna göre dereceler belirlenir ve bu doğrultuda derecelerin toplam değeri test edilen ürünün lezzet ve beğenirlilik derecesini oluşturur.

Taze Günlük Süt, en son teknolojiyi yakından takip ederek ve teknolojik takımlar kullanarak ürettiği kaliteli ve güvenilir süt ürünlerinin olmazsa olmazları arasında yer alan, yüksek yağ oranı ve yüksek kuru madde oranına sahip olması gerekliliğini çok iyi bilen süt işletmemiz, müşterilerinin ihtiyaçlarına göre düşük veya yüksek yağ oranı seviyelerinde, farklı kuru madde kombinasyonlarıyla, çeşitli ölçü ve özelliklerde süt ürünleri üreterek bu ürünleri iç ve dış pazara sunmaktadır.

Taze Günlük Süt, çiftliğimizde tavuk yumurtası üretimi de gerçekleştirmektedir. Taze Günlük Süt en önemli objesi olan ve süt ürünün kalitesini oluşturan öğelerden birisi de şüphe yok ki süt içerisindeki yağ oranıdır.  1/25  farklı kuru madde oranı kombinasyonu ile yüksek kalite standartlarında ve en yüksek teknolojiyi kullanarak çiğ süt  üretimi yapan süt çiftliği kendi ürettiği ürünleri, müşterilerinin değerlerini hak ettikleri güvenlikte muhafaza edebilmeleri için kendi ürettiği soğuk zincir ambalajları içerisinde ve araçlar üzerinde uygulamakta olduğu gibi bugün Türkiye'de ve Dünya'da bir çok günlük süt üreticisi firma günlük çiğ süt üreticisi firmamızın üretmiş olduğu kilitleri kendi üretimlerinde de güvenle kullanmaktadırlar.

Taze Günlük Süt, yüksek yağ ve lezzetli çiğ süt yanı sıra peynir, tereyağ, kaymak, krema, krem peynir, çökelek, yağlı ve yağsız süt ürünlerin uygulamasına da olanak sağlayan üretimleri sayesinde müşterilerine ekstra lezzet olanakları sunmaktadır. Taze Günlük Süt 'nın üretim yeri Samsundadır. Ankara, İzmir, İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu yakasında satış mağazaları ve bölge depoları bulunmaktadır.

Taze Günlük Süt, Teknik Servis ve süt üretimi danışmanlık konularında da hizmet vermektedir. Bugün bir çok banka ve zincir mağazanın çalışanlarına düzenli olarak günlük taze çiğ süt desteğini sağlayan firmamızın adrese servis konusunda Ankara, İstanbul, İzmir ve Gaziantep' te 20 ye yakın sayıda eğitimli tecrübeli ve güvenilir personeller çalıştırmakta ve Türkiye'nin her yerine 24 saat içinde adrese servis hizmeti sunma başarısı ile satış sonrası hizmet kalitesi de rakiplerine karşı en üstünlük sağlamaktadır. Her marka ürüne teknik destek verebilen firmamız doğal süt ürünleri veyumurta konusunda da Türkiye' nin en büyük kuruluşlarındandır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder