Günlük Möö Süt

Günlük Möö Süt
Günlük Çiftlik Sütü

15 Aralık 2016 Perşembe

Çiftlik Sütü

Hangi yaşta çocukların inek sütü, anne sütü içmelidirler ya da çiftlik sütüne ne zaman geçebiliriz?


1 yıla kadar Bebekler anne sütü ya da formül besin gerekir. önce gerekirse, en son 1 yıl içinde anne sütü, ancak eğer bu noktada bebeğinizin tam yağlı inek süt sunan bir çiftlik bulabilirseniz başlayabilirsiniz. Neden az yağlı veya yağsız günlük süt? çoğu çocuk şişman ihtiyaç beri tam yağlı süt stresli erken yürümeye başlayan döneminde normal doğal büyüme ve beyin gelişimini desteklemek.

Sen formül şişeleri ile şişeleri yerine baştan tam yağlı çiftlik sütü, anne sütü veya yerine geçecek doğal çiğ süt ile formüle edilmiş mama karışımı ile bebeğinizi besleyebilirsiniz. - veya sippy bardak -günlük inek sütü. 1 yaşında, çocuğunuz, diğer ürünlerin çeşitli yemek ve günlük süt 2-3 bardak (480-720 ml) içmelisiniz.

Çocuğunuzun doğal süt alerjisi için hipoalerjenik formülü olan bir suş üzerine konulmuştur Eğer çiftlikten taze süt vermeden önce, çocuk doktorunuzla konuşun.

Ben bir noktada, çocukların düşük yağlı inek sütü diyetin bir parçası olarak yağsız süt içmek gerektiğini biliyorum. Ama çocukların tam yağlı çiftlik süt yağsız köy sütü başlamak için en uygun yaş nedir?


Anne sütü ilk yıl ya da ötesinde en az tercih edilen bir besindir. İnek sütü çocukların ilk doğum günü ulaşması sonrasına kadar kaçınılmalıdır edilmemelidir.

Bebekler ve küçük çocuklar diyetlerine yağ nörolojik gelişim gibi çeşitli nedenlerle, çeşitli ihtiyaçları var. Yüzden genellikle yaş içmek tam yağlı süt 1 ile 2 yıl arasında çocuklar (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları [AAP] American Academy çocukların aşırı kilolu olma riski olduğunu söylüyor olsa 2 açmadan önce daha düşük yağsız süt geçirilebilir) önerilir. Ne büyüme sürekli açıksa, düşük yağlı veya yağsız süt gitmek için güvenlidir.

Çocuğunuzun büyüme veya beslenme ihtiyaçları hakkında herhangi bir endişeniz varsa doktorunuzla konuşun.
Taze, güvenilir, hijyen standartları yüksek profesyonel süt çiftliklerinden süt almaya gayret edin. Rastgele toplama sütlerle kapınıza süt  teslimatı yapan süt satış  firmalara itibar etmeyin. Kaliteli sağlıklı bir süt pahalıdır. Çünkü sağlık ve hijyen standartlarını yüksek tutmak için yüksek bütçeler ve ekipmanlar gerekir. Çiftlik sütünüzün evinize gelene kadar temiz ve sağlıklı olması için çok büyük yatırımlar ve profesyonel kadrolar gerekir. Süt işi basit bir iş değildir. Çiğ olarak tüketebileceğiniz , çok yüksek sıcaklıkta kaynatmanız gerekmeyen sütü tercih edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder