Günlük Möö Süt

Günlük Möö Süt
Günlük Çiftlik Sütü

15 Aralık 2016 Perşembe

Günlük Doğal Süt önemi

Anne sütü ile ilgili gerçekler En İyi Yaşanmaya Başlayın

Yalnız anne sütü Poster posterleri © UNICEF Türkiye 2003 Bebek Dostu Hastanesi, tüm sağlık tesislerinde, anne sağlığı ve çocuk bakımında anne sütü için basit bir plan olup anne sütünü beslemek için On Adımı teşvik etmeyi amaçlamaktadır:
Sinema ve televizyon yıldızı Bern, anne sütü kampanyasını besleyen ilk altı aylık Lachin'i destekliyor.
Anne sütü ile ilgili temel bilgiler Emzirme yazma teknikleri düzenli olarak hastane personelini transfer etti.
Tıbbi çalışmacıların yöntemlerini uygulama yeteneğini geliştirmek eğitilmiştir.
Her çocuğun en doğal ve taze ürünleri için en iyisidir. Tüm hamile kadınlar, emzirmenin kullanımı ve yararları hakkında bilgi alır.
Her zaman temiz ve sterildir. Anne doğumundan sonraki ilk saat içinde emzirmeyi başlatmada yardım sağlanmaktadır.
Her zaman hazır ve ücretsiz. Özel bir masraf yok. Her ne kadar çocukluk kararlarında annelerinden ayrı olsa da süt sütünün sürekliliğini bildirdi.
Vücut tarafından tamamen ve kolayca emilir. Yenidoğan TIBC'sinden istenmediği sürece anne sütünden başka herhangi bir yiyecek veya içecek kalmaz.
Diyare, karın ağrısı ve kabızlık sıklıkla. Anne ve çocuk bakımı yirmi dört saat birlikte olmalıdır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir ve enfeksiyonlara karşı korur. Altı ay sonra çocuğunuz istediği kadar süt vermelidir.
Bu, çocuğun akıllı olmasını sağlar. Bebeğe emzik verilmemelidir.
Su şartları tam olarak karşılandı, su sağlamaya ihtiyaç var. Süt sağlığı sağlayan ana destek grubu, hastane veya klinikten çıkışta bu gruplara odaklanmalıdır.
Doğumdan sonra kolostrumdan bebekleri hastalığa karşı korur. olay
Bir anne ile çocuğu arasındaki kurumda özel sevgi bağları.
Emzirme annenin sağlığını korur, meme kanseri ve yumurtalık kanseri riskini azaltır. 2006'da Türkiye nüfusunun% 18.5'inin 10 yaşın altında olduğu ve 5 yaşın altındaki çocukların% 9'unun olduğu tahmin edilmektedir. Çocuğun yaşamının ilk yıllarında kuşkusuz bunun zihinsel ve ruhsal açıdan en önemli aşaması olduğu kuşkusuzdur. fiziksel Geliştirme. Örneğin, beyin gelişiminin% 80'i 6 yaşına geldiğinde tamamlanır; Okul öncesi eğitim gören çocukların eğitiminin sonraki aşamalarında bunun sebebi daha başarılı olmaktır.
Sorunlu göğüs
Bununla birlikte, erken çocukluk gelişimi (EÇG) programının bu alandaki yatırımının çok iyi bilinmemesi herkesin yararlanmasının yeterli olmayacaktır. Duyulması gereken DYÖ programları önemlidir çünkü:
Anne sütünün bebekler için önemi nedir?
EÇD, yeterli sayıda eğitilmiş sosyal hizmet uzmanı hakkında bilgi sağlayabilir, tıbbi personelin personeli veya ulusal eğitimi yoktur;
Tüm besinlere ihtiyaç duyan anne sütü, bebek maması, ilk altı ayı tek başına sağlayabilen en iyisidir. Anne sütü doğumdan sonra ilk sarı sütü çok önemlidir, çünkü bebeği hastalıklardan korur, ilk çocuk aşılamasıdır. Anne sütü bebekler için çok önemlidir. Buna ek olarak, bir sevgi ilişkisi kurmak için anne sütü ile beslenme ile iletişim kurmanın en iyi yolu. Buna ek olarak anne sütü daha geç bir yaşta, çocuklar daha akıllı olmasına katkıda bulunan diğer besinlerle beslenirler. RMD Bölgesel dağıtım hizmetleri eşit değildir;
Öğrenmeye adanmış okul öncesi sınıfların sayısı yeterli değildir;
Anne sütü bebekler için en iyi besindir Neden? Okulda başarısızlık;
Şiddet, istismar ve ihmal olaylarından sıklıkla çıkan çocukların;
Anne sütü, çocuğun ilk altı ayına ihtiyaç duyan protein, yağ, demir, vitamin gibi besin türlerini içeren ideal bir güç kaynağı. Koruyucu içeriği nedeniyle bebeği enfeksiyona karşı korur. Anne sütü sindirimi kolaydır, pişirmene gerek yoktur. Her zaman taze, temiz ve çocuğu olmaya hazır. Cinsiyet ayrımcılığı çok yaygındır.
Bu kusurlara kadar, özellikle düşük gelirli ailelerden gelen aileler, bu kritik gelişme aşamasında birçok ailenin çocukların ihtiyaçlarından hâlâ haberdar olmadığını göstermektedir.
Tamamen doğal içerikler, bebeğin sütünde inek sütünden daha fazla büyümesi için gerekli. Anne sütü, suyun çok sıcak iklimlerde bile olmasını sağlayan yeterli miktarda su ve vitamin içerdiğinden ilk altı aydır yumruk atmaya gerek yoktur. Anne sütüyle beslenen bebekler, diğer ürünlerle beslenen bebeklerden daha akıllıdır.
karar
Anne sütü, bebekleri hastalıklardan korur?
Aile ve okul öncesi eğitim programlarının önemini vurgulayan anne sütüyle besleme, iyi beslenme ve bağışıklama, ülkenin her yerinde yapılacak ve anne babalara çocuk ihtiyaçlarını karşılamada yardımcı olacak. Toplumsal cinsiyet eşitliği ve çocukların katılımı ile çocuklara ve ailelere yönelik olarak hem kısa hem de topluluklar için EÇG programları uyguluyor ve ülkeler uzun vadeli faydalar sağlayacak. Onlardan bazıları:
Doğumdan sonra anne sütü ile ilk sarı süt ve diyare, solunum yolu enfeksiyonları gibi hastalıklara karşı korunma. Astımlı, sütlü anneler, alerjiler, çocuklarda diyabet, aşağıda bilindiği gibi kanser ve oranlara karşı daha dirençli hale geliyor. Anne sütününde yeteri kadar demir olduğu için anne sütünün içinde anemi görülmez. Ayrıca, emzirilen bebekler, kızarıklıklar, karın ağrısı ve kabızlık sık.
Çocuk ölümlerini azaltmak;
Çocuğa yönelik risklere anne sütü verilmemektedir? Çocuk malnütrisyonunun azaltılması;
Çocukların akademik performansını iyileştirmek;
Anne sütü çocuk ölüm oranını 4-6 kat daha fazla olanlara kıyasla besler. Kadınların DSÖ'ye göre emzirme oranları daha yüksek, 1.5 milyon çocuğun hayatından kurtulmak zorunda kalacaklar. Toplumsal cinsiyet eşitliğini ve çocukların katılımını arttırmak;
Ilköğretimi tamamlayan kızların sayısının artırılması;
Bebeğe anne sütü verilmelidir, ne kadar sürecek? Çocuklara karşı şiddet, istismar ve ihmal vakalarının azaltılması;
Ebeveynler ve çocuklar arasındaki iletişim becerileri, artan bilgi ve çatışmaları azaltma.
DSÖ ve UNICEF, doğumdan hemen sonra emzirmeye başlamalı, iki yıla kadar ve emzirmenin ilk altı ayda devam etmesini tavsiye etmeli, ancak altı ay sonra uygun takviyeleri ve emzirmeleri sağlanmalıdır. hedef

İdeal olarak, emzirme olmalıdır? Hizmet sağlayıcılar, politika yapıcılar ve erken yaşta çocukların medikal ile aile bakımı ve çocuk sağlaması konusunda yararları hakkında bilgi ve farkındalık artırılmalıdır.

Hamilelik sırasında anne, emzirmeden haberdar edilmeli ve teşvik edilmelidir. Anne ve bebek yirmi dört saat birlikte olmalı. Anne sütü, doğumdan yarım saat sonra başlamalıdır. Hemşirelik yapan bir anne tarafından ayrılırlar ve çocuğun sütlerini saklamaya eğitilmesi gerekir. Yenidoğanlar için anne sütünden başka herhangi bir yiyecek ya da içecek verilmemelidir. Çocuklar her isteği emzirmelidir. Emzirirken bebeğe yapay meme uçları veya emzikler verilmemelidir. Emzirme, iyi beslenme, bağışıklama, aile ve ön yazılı materyallerin pozitif olmasının eğitim ve televizyon / radyo spotlarının önemini vurgulayarak üretilecek.
Hizmet sunucuları, EÇG aileleri hakkında doğru bilgi vermek için eğitilecektir. Ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte kullanabilecekleri eğitim materyalleri sağlanacaktır.
Çocuklar Türkiye'de beslenirken? Ve bu bilgiler görsel ve basılı medya için yararlıdır EÇG, halkın farkındalığını artırmak için en iyi nasıl kullanılacağı konusunda eğitilecektir.
Eğitim ve yeni müfredat hakkında bilgi Okul öncesi Öğretmen yetiştirme kurslarında olacaktır.
Sadece% 1.3 oranında altı ay emzirilen bebeklerin ilk oranı. Öğretmenler, eğitim programları ve yeni bir web portalı gibi alanlardaki son gelişmeler hakkında bilgi vermek üzere çocuklar için eğitim oyunları sunmak üzere oluşturulacak.
Süt sağlığı sektörünün imalatçıları, okul öncesi çocuklara ücretsiz süt sağlanması için harekete geçirilecek.
Beş yaşın altındaki çocuklar% 25 oranında malnütrisyona maruz kalmaktadır. Türkiye'nin nüfusunun yaklaşık% 15'i beş yaşın altındadır. Ve bu çocuklar önlenebilir hastalıklar nedeniyle her yıl 63.000 can kaybediyor. Bu çocukların 50.000'i bir yaşın altındadır. sonuç

Anne sütünün anne sütü için yararları nelerdir? RMD karmaşık programların uygulanması ülke genelinde gerçekleştirilecek ve tüm çocukların en iyi şekilde başlamasına yardımcı olacak. Bu çocuklar, daha mutlu, daha sağlıklı, daha kendine güvenen ve daha iyi eğitim görmüş yetişkinler tarafından daha müreffeh bir Türkiye'nin gelişmesine katkıda bulunacaklar. Kısa vadede, EÇD şunları sağlayacaktır:

Emzirmeyi sağlamak için anne ve bebeği arasındaki özel sevgi bağını. Doğumdan hemen sonra, emzirmek doğum sonrası kanama miktarını azaltır. Anneye çocuğun annesini emen, üriner sistem enfeksiyonu, meme kanseri ve yumurtalık kanserine karşı korunması bilinmektedir. Daha fazla çocuğa hayatta kalacak ve gelişecektir;
Pozitif disiplin uygulamalarını kullanmak için çocukla olan ilişkide şiddet yerine, aile bakıcılarının ve çocukların sayısının arttırılması;
Emzirmenin psikolojik yararları nedir? Kentsel alanlarda, mahalle sütcüsü aileden ve çocukların bakımından sorumlu insanların çoğundan daha çocukları anaokuluna gönderecek;
Daha fazla çocuk ilköğretim sistemine girmeye hazır olacak;
Emzirmek ve çocuklar arasında yakın sevgi dolu bir ilişki kurmak. Annenin duygusal açıdan memnuniyetini sağlar. Çocuklar daha az ağlarlar. Çocuklarını seven sevdiklerini. Bir çocuğu veya PWA'yı terk etme ihtimaliniz azdır Kızlar ve daha büyük çocuklar okula gidecek, çünkü evde kalmaya ve küçük kardeşlere bakmaya gerek duymayacaksınız;
2007 yılına kadar ilköğretime kayıt oranlarında anaokulu ve toplumsal cinsiyet eşitliği sağlanacak;
2013, eğitim başarıları OECD ortalamasına ulaşamıyor;
Birçok diğer anneler çalışmaya gidebilir ve aile gelirine katkıda bulunabilirler;
Sosyal adalette ve yoksulluğun artması azaltılacak mıdır;
Diğer yatırımlar tarafından sağlanan geribildirim önemli ölçüde artacaktır.
Sponsorlar için

Refah ve çocukların gelişimi herkesin sorumluluğundadır; Çünkü ülkemiz, toplumumuz ve ailelerimiz, çocuklarımıza hayatta doğru başlangıç ​​yapmamızın yükünü taşırız.

İş dünyası için, erken çocukluktan yararlanacak, çok fazla özel yatırım yapacak. Beceri eğitimi gelişti ve okul bırakma oranı aşağıda
günlük süt siparişi , hakkında bilgi.
günlük doğal süt berk , hakkında bilgi.
günlük süt fiyatları , hakkında bilgi.
günlük doğal süt şikayet , hakkında bilgi.
berk günlük süt , hakkında bilgi.
günlük taze süt satışı , hakkında bilgi.
berk süt şikayet , hakkında bilgi.
berk doğal süt , hakkında bilgi.
çiğ süt ile ilgili aramalar , hakkında bilgi.
günlük süt siparişi , hakkında bilgi.
çiğ süt nedir , hakkında bilgi.
çiğ süt satışı , hakkında bilgi.
karahalil çiftliği süt , hakkında bilgi.
günlük taze süt satışı , hakkında bilgi.
çiğ süt dolapta ne kadar bekler , hakkında bilgi.
çiğ süt satışı yasak mı , hakkında bilgi.
çiğ süt satışı cezası , hakkında bilgi.
doğal süt ile ilgili aramalar , hakkında bilgi.
günlük süt siparişi , hakkında bilgi.
günlük doğal süt berk , hakkında bilgi.
doğal süt satışı , hakkında bilgi.
günlük doğal süt şikayet , hakkında bilgi.
berk günlük süt , hakkında bilgi.
günlük süt fiyatları , hakkında bilgi.
günlük taze süt satışı , hakkında bilgi.
berk doğal süt , hakkında bilgi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder