Günlük Möö Süt

Günlük Möö Süt
Günlük Çiftlik Sütü

21 Aralık 2016 Çarşamba

Temiz bir taze günlük çiğ süt



Temiz bir çiğ sütün bir gıda olarak ikame edilmesi söz konusu değildir, çocuklar için de geçerlidir. Bilim, pastörize edilmiş çeşitlilikte, sağlıklı bir çocuğun gerçek temelini oluşturan temel nitelikleri sağlamayı henüz başaramamıştır.

Maalesef, süt alımımızla ilgili çok çarpıtılmış ifadeler mevcut. Pasta yetiştiriciliğinin -her şeyden önce süt fiyatına mal olan Partisi'nin kahramanlarına inanırsak, çiğ süt zehirlilik kadar iyi ya da daha kötü, zira Tarım Bakanlığı'nın geçtiğimiz günlerde belirttiği gibi "insan Pasteur'un duyulmasından çok önce ırk varlığını sürdürdü. "

Pastörizasyon süreci Avam Kamarasında tartışıldı ve öneri çiğ sütun insan tüketimi için satılmaması gerektiğini söyledi. Bu, her tedarikçi tarafından pahalı makinelerin kurulması anlamına gelir ve eğer zorunlu hale gelmesi gerekiyorsa, birçok küçük firmanın kapatılacağı ve birkaç büyük bayinin elinde olan işler olduğundan şüphe yoktur.

Pastörize süt içmek zorunda kalıyorsak, en azından pastörizasyonun anlamını anlamalıyız. İki şeyi gerçekleştirmek için yola çıktı: Bazı hastalık taşıyan mikropların yok edilmesi ve ekşi sütlerin önlenmesi. Bu sonuçlar, sütü en azından yarım saat boyunca 145 ila 150 derece arasındaki bir sıcaklıkta tutarak ve daha sonra sıcaklığın 55 derece F'yi aşmamasını sağlayarak elde edilir.

Tehlikeli mikropları yok etmek kuşkusuz yararlıdır, ancak pastörizasyon bunun ötesine geçer; zararsız ve kullanışlı mikropları öldürür ve sütü yüksek sıcaklıklara maruz bırakarak besleyici yapıyı yok eder.

Dökmeyi önleme konusunda; Ekşi çiğ süt çok yaygın olarak kullanılır. Malüllere, kolay sindirime tabi tutulurken, müshil olarak özelliklerinde verilir ve hoşnut olmaz. Ancak, pastörize olduktan sonra, laktik asit basilleri öldürüldü. Sonuç olarak süt, ekşi hale gelemez ve çabucak ayrışır; istenmeyen mikroplar ise çok hızlı çoğalırlar.

Pastörizasyonun popülerliğe olan en büyük iddia, yandaşları tarafından teşvik edilen, çocuklarda tüberkülozun çiğ sütta bulunan zararlı mikroplardan kaynaklandığı yaygın bir inançtır. Bilim adamları, binlerce süt örneğini incelemiş ve test etmişler ve süt yoluyla hastalık taşıyan bu problemle yüzlerce hayvan üzerinde deneyler yapmışlardır. Ancak tamamen unutulan bir hayati gerçek temiz ve çiğ sütün olmasıdır. Eğer bu garanti edilebiliyorsa, çocuklar için başka herhangi bir yiyecek biçimi yerine geçmesine izin verilmemelidir veya verilmelidir.

Kirli süt, tabii ki, diğer saf olmayan yiyecek türlerine benzemektedir - kesin bir tehdittir. Ancak, Hükümet gözetiminde üretilen ve kesinlikle temiz garantili olarak üretilen Sertifikalı A sınıfı süt, pratik olarak ülkenin heryerinde mevcuttur ve pastörizasyon ısrarcılarına süt çiftçisinin cevabı.

Tüberkülozun sütle yayılmasına ilişkin olarak yayınlanan yeni rakamlar, diğer gerçeklerin yanı sıra beş yıllık bir dönem boyunca, özel bir organizasyona mensup 70 çocuğun günlük bir çorba suyu aldığını gösteriyor. Sadece bir hastalık vakası oluştu. Pastörize süt verildiği benzer bir dönemde 14 olgu bildirildi.

Çiğ sütün içerdiği C vitamininin bir kısmının yok edilmesi ve zararlı bakterilerin gelişmesini teşvik etmenin yanı sıra pastörizasyon, laktoz olarak bilinen süt şekerini beta laktoza dönüştürür - bu da çok daha çözünür ve dolayısıyla sistemde daha hızlı absorbe edilir; Sonuçta çocuğun yakında tekrar aç olacağı sonucuna varılmıştır.

Muhtemelen pastörizasyonun en kötüsü, çiğ sütün içerdiği kalsiyumun önemli bir parçasını bulanmaz hale getirmesidir. Bu sıklıkla raşitizm, kötü dişler ve sinirsel sıkıntılara yol açar; çünkü yeterli kalsiyum içeriği çocuklar için yaşamsal önem taşır; Kalsiyum ile ilişkili fosfor kaybıyla birlikte, kemik ve göğüs oluşumu ciddi aksiliklere maruz kalmaktadır.

Pastörizasyon aynı zamanda çiğ sütte bulunan iyotun yüzde 20'sini yok eder, kabızlığa neden olur ve genellikle sütten en hayati nitelik taşır.

Bu gerçekler karşısında-ki bunlar inkar edilemez- Pastörizasyon Partisi ne söyleyecek? Çiğ sütü kesin bir şey haline getirmek için pahalı makineler kurmaya zorlayan bayiler yerine - besleyici, sağlıklı bir besin kaynağı - süt üreticilerinin temiz ve çiğ süt üretmesini sağlayan yasal düzenlemelerden geçmelerine izin verin. Sütün bütün bileşenleri değiştirilmeden içilir.

Yukarıdaki makaleler, Haziran 1938'de Magazine Digest'de yayınlandı. Koltuk Bilim, İngiliz tıbbi günlüğü.

Sağlıklı hayvanlardan elde edilen süt, birçok sağlık faydasına sahiptir, çünkü aşağıdaki makaleler onaylamaktadır.

Diğer Anahtar Belgelerimiz, devlet kurumlarına, araştırma çalışmalarına ve tıp dergileri için yapılan atıfları içeren ifadeleri içermektedir.

Ayrıca, hem sağlık hem de güvenlik konularını kapsayan Gerçek Süt için PowerPoint Kampanyamıza ve PPT ile hareketli görüntüler ve metinler içeren benzer bilgiler sunan bu videoyu da inceleyin:



İKİ KALBİNİN BİR YAZISI
Michael Schmidt Yazan: Michael Schmidt 1940'da, Westchurch Institute of Agricultural College, çiğ ve pastörize sütle beslenen buzağıların sağlık durumunu karşılaştıran bir araştırma yaptı. Araştırmacılar, her biri iki grubun varlığını gözlemledi ...
PASTEURİZASYONUN SÜTÜN BESİN DEĞERİ ÜZERİNE ETKİSİNE İLİŞKİN ÖZETLER
Pastörizasyonun hematojenik ve büyümeyi teşvik eden özel sütleri (özel olarak beslenen ineklerin çiğ sütü) etkilediği bulunmuştur.
ASTMMA VEYA BRÜLOSİZ: RAHAT SÜTÜN TEHLİKELERİ VE FAYDALARI
Sally Fallon Morell, Kısa süre önce prestijli İngiliz tıp dergisi Lancet'de çıkan iki makale, çiğ sütun tehlikeleri ve esası üzerine devam etmekte olan tartışmaları göstermektedir. Bir makale brusellozu ihbar eden bir kadının davasını açıklıyor ...
KRONİK HASTALIK, SOMONELLA, İMMUNOSUPRESYON MADDELER VE RAF Süt
Ron Schmid, ND tarafından Salmonella bakterilerinin özellikle öldürücü bir formu Salmonella dublin (S dublin) 'dir. Birçok Salmonella enfeksiyonunda olduğu gibi, bağışıklık sistemini bastıran insanlar en çok risk altındadır (örneğin, AIDS hastaları veya kortikosteroid alan insanlar ...
KONJUGE LİNOLEİK ASİT
Sally Fallon Morell, Tarım Bakanlığı'nın Madison Wisconsin'deki US Süt Sütunu Araştırma Merkezi'ndeki bilim adamları, tereyağında bulunan CLA adlı bir madde üzerinde çalışıyor. Son 12 yılda yapılan birçok çalışma,
SILIN KANSERİ NEDENİYOR? BETASELLÜLİN HİPOTEZİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazan: Chris Masterjohn Makale Özeti Paleo Diyeti'nin yazarı Loren Cordain, betacellulin adlı sütteki bir büyüme faktörünün kansere katkıda bulunabileceği teorisini önerdi. Konjuge linoleik asit (CLA) etkiyi doğrudan iptal eder ...
MİSMİ, ASKERİ BAKTERİ VE SÜSÜNDEKİ ENZİMELERİ AZALTIRIR Mİ?
Pastisleşmeyi savunanlar, pastörizasyon sırasında enzimlerin yok olup olmadıkları önemli değil, çünkü mide asitleri onları yine de yok edecektir. Bu soruya verdiği yanıt için MD'den Ted Beals'a sorduk. T'ye göre ...
Enzimler
Sally Fallon Morell, Mary G. Enig, PhD ile paralel ve vitaminler ve minerallerin keşfi için eşit önem taşıyan, yirminci yüzyılın beslenme araştırmalarının önemli bir kolu olan enzimlerin keşfi ve işlevini yapmıştır.
RANDEİZ ÇİFTLİĞİ TARİHİNDEN SÜTÜN BESİN DEĞERİNDEKİ DENEYLER
Randleigh Çiftliğinin Tarihinden Sütün Besin Değerinde Denemeler, (Üçüncü Baskı ve Ek Ikinci Sürüm, Lockport, New York, Haziran, 1940) Bölüm 14, Randleigh Çiftliğinden Sütün Besin Değerindeki Deneyler
RAHAT SÜT İÇİN ÇİFTLİK FLİPLERİ
Jeff Biddle'un Öyküsü Sylvia Onusic By Boalsburg'un yakınındaki Bear Meadows Çiftliği'nde, Pennsylvania'nın merkezindeki Tussey Dağı'nın hemen altında ve Penn State'den uzak olmayan sağım zamanının yakınında. Ne güzel bir manzara! İnekler aşağıdan geliyor ...
FRANCIS M. POTTENGER, MD ve "SAĞLIK TEHLİKESİNİN ZARARLILARI"
Ron Schmid, ND, alıntılanan çalışmanın etkisi genellikle sözü edilen kişinin itibarından etkilenir. Ancak, özellikle de yıllar önce ölen birinin itibarı nedir? Kesinlikle kısmen yazılmış olan yazarın doğruluğu ve önemi ...
LAKTOSE INTOLERANS ARAŞTIRMASI
Ted Beals, MS, MD, Tüketici / Sahiplerinin Laktoz Hoşgörüsüzlük Kısmının Pilot Anketi 2006'nın Sonbaharında Michigan Eyalet Polisi ve Michigan Tarım Departmanı üyeleri bir kamyon durdurdu ve büyük miktarda el koydu ...
HAM VE İŞLENMİŞ SÜTÜN MİKROFORGASÖRÜ
Beverly Rubik, Doktora Bir Pilot Çalışma Çiğ süt, çeşitli boyutlarda yağ globülleri, çözünmüş proteinler, karbonhidratlar, vitaminler, elektrolitler ve minerallerin sulu bir fazı içinde düşük probiyotik bakteri seviyesiyle dağıldığı bir kolloiddir ...
SÜTLÜ KALP Saldırılarını Azaltır mı?
David Williams Tarafından Alternatifler Bülteninden, 1991 Bu makaleyi okuyun: Ukraynaca | Polonya İngiltere - Tıp Araştırma Konseyi (MRC) tarafından yayınlanan bazı veriler, tıbbi çevreler arasında ilginç bir tartışma yaratmalıdır ...
SÜT HOMOGENİZASYONU VE KALP HASTALIĞI
Mary G. Enig'in doktora tezi Doktoranın yaygın olarak kabul ettiği popüler teori, kalp hastalığının mevcut salgınının bir nedeni olarak homojenizasyonu tek tek seçer. Hipotez, Kurt A. Oster tarafından geliştirildi ve 1960'ların başından 1980'lerin ortalarına kadar incelendi. Çalışırken ...
SÜT: BİR VÜCUT İYİDİR?
Lori Lipinski, hepsi nereden geldiğine bağlı, değil mi? Süt konusu neredeyse aynı tartışmalara yol açıyor
Yağların konusu olarak. Birçok alternatif uygulayıcı, insanların inek sütünü tüketmelerinin gerekli olmadığını düşünüyor ... DAHA FAZLA RAW MILKBy Hakkında Sally Fallon Morell ve Mary G. Enig, Beslenme Geleneklerinden Seçmeler, 1999 Pastörizasyonun iyi bir şey olduğunu, Bulaşıcı hastalıklara karşı kendimizi korumak için yöntem ama daha yakından incelemek ... NIH LAKTOSE INTOLERANCE KONSONSUS CONFERENCEBy Sylvia P. Onusic, PhD ve Kimberly Hartke, Weston A. Price Vakfı Lactose Hoşgörüsüzlüğü ile ilgili NIH Konsensus Konferansı'na katılan "Uzmanlar" Amerikan diyetine daha pastörize ve homojen hale getirilmiş sütle evlilik ilan etti ... PASTEURIZATION HARM GERÇEK MILKBy ETTİ Robert Irons, PhD çiğ sütün savunucuları, devletin web sitelerinin ve çiğ sütün hakkındaki raporlarının yanlılık ve hatta tamamen açık hatalarla dolu olduğunu biliyor. Son zamanlarda, Hastalık Kontrolü Merkezleri'ne, web sitelerinde ciddi bir hata olduğunu belirtmek için yazdım. Benim ... RAW MILKBy Thomas Cowan, MD Bu makaleyi Fransızca okuyorum Çoğunuzun şimdiye kadar bildiği gibi, kişinin diyetinin seçimi olarak duygusal olarak yüklenmiş az konu var. Cinsel ilişkiler, evlilik ve finanslar benzer şekilde yüklü konularda akla geliyor ... RAW SÜT SOLUNUM ENFEKSİYONLARINA KARŞI OLAN KORUNMAKTADIR Sally Fallon Morell Sedat Fallon Morell Son 10 yılda Avrupa'dan yarım düzine çalışmanın tümü aynı yönde: çiğ süt, Astım, alerji ve egzama. Şimdi çiğ sütün solunum sistemine karşı korunduğuna dair kanıtımız var ... RAW MILK VS. PASTEURIZE SÜT Koltuk Bilimi, Londra Nisan 1938 Bu makaleyi Japonca oku Çocuklar için bir gıda olarak temiz çiğ sütün yerine geçecek bir şey yoktur. Bilim, pastörize edilmiş çeşitli çeşitleri vermeyi henüz başaramamıştır ... PASTEURIZED MILKBy RİSKLERİ Sally Fallon Morell İsveç'teki yeni bir araştırma, pastörize sütün içilmesi gerçekten de riskli olduğunu bulmuştur. Araştırmacılar, 61.000'den fazla kadın ve 45.000'den fazla kadından oluşan iki katı takip ettiler. Yazar Karl Michaelsson ve arkadaşları, şunları analiz ettiler: COWSBy Traum Groh, biyodinamik çiftçi, yazar ve öğretim görevlisi için soyağacı yemekleri Ruminantlar üzerinde soya hastalığının etkisini uzun yıllar takip ettim. Eskiden 15 yaşına erişebilen ve 12 buzağı olan inekler şu anda üç buzağıdan daha azdı ... ASTHMA VE ALLERGIELLERE KARŞI KORUYUCU RAW (ÇİFTE) SÜTÜ İÇEREN ÇALIŞMALAR Weston A. Price Foundation tarafından derlenen Git: Pozlama tablosu Erken yaşta yetiştirme ve astım ve alerjinin gelişimi: kesitsel bir araştırma. Lancet 2001. Tarım yaşam tarzının hangi yönleri ile ters ilişkiyi açıklıyor ... RAW SÜT VE DİĞER RAF GIDALARIN BİYOKİMYASAL MAGIC: GLUTATHIONEBy Chris Masterjohn Çiğ sütün pek çok faydasından biri, harika bir üretim "Glutatyon" adı verilen küçük bileşik - bu minik bileşik sadece üç amino asitten oluşur, ancak ana antioksidan ve dondurucu ... BUTTERBy Trauger Groh Biyodinamik İçin Tatmin Edici Üretici, Yazar ve Öğretim Görevlisi Tereyağı ve Bal, Kötülüğü reddetmek ve iyiyi seçmek için: Isaiah 7:15 İnsan beslenmesi için tereyağın kullanılması ve sütün krema ve ardından tereyağı haline getirilmesi ... ÇİMENTO FED HAYVANLARINDAN RAW Sütun SAĞLIK FAYDALARI Ron Schmid, ND Oku Fransızca olarak bu yazı 1970'de Martha's Vineyard adasında yaşamaya başladım. Gastrointestinal problemlerle oldukça hastaydım. Çoğunlukla deniz ürünleri, taze sebzeler ve salatalar üzerine yaşama başladım ve çiğ süt ve yumurta satın aldı ... SÜT KÜRESELİ: GERÇEK SÜT ÇEŞİTLİ HASTALIKLARDIR. JR Crewe, MD Ocak 1929 Aşağıdaki, Dr.John Crewe tarafından hazırlanan bir makalenin editörlüğünü yapmıştır. , Mayo Vakfı'ndan, Ocak 1929'da Sertifikalı Süt Dergisi'nde yayınlanan MN, Rochester'daki Mayo Kliniğinin öncülerinden biridir. Dr. Dr'a minnettarız .... WESTON A. FİYATIN X FAKTÖRÜ - VİTAMİN K2By Sally Fallon Morell ve Mary G. Enig, Besleyici Geleneklerden Alıntı, 1999 ÖNEMLİ GÜNCELLEME, BAHAR 2007: Price'ın "X Factor" veya "Activator X" 'in artık yağda eriyen K2 vitamini olduğuna inanılıyor. Chris'i okumak için lütfen bağlantıyı takip edin ... ULTRAPASTEURIZED MILKBy Linda Joyce Forristal Bugün, organik sütlerin çoğunu da içeren geleneksel marketlerde bulunan artan süt miktarı, ultra-pastörize. ABD hükümetinin ultra-pastörize bir süt ürününün resmi ABD ürünleri tanımlaması "böyle bir ürün ... Vitamin A VAGARYBy Sally Fallon Morell Bu makale Weston A Price Foundation sitesinde Vitamin A Saga olarak" A vitamini için havuç yiyin "olarak genişletildi ve güncellendi. Birçok popüler diyet ve beslenme kitaplarında bulunan bu ifadeler, izlenimi yaratıyor ...
Yakın zamanda prestijli İngiliz tıp dergisi Lancet'de çıkan iki makale çiğ sütün tehlikeleri ve esaları üzerine devam eden tartışmaları göstermektedir. Bir makale, İtalya'ya yapılan bir gezi sırasında bazı ham keçi peyniri yedikten sonra bruselloz ile sonuçlanan bir kadının durumunu açıklıyor.1 Bruselloz ya da yalancı ateş olarak kapsamlı testlerden sonra fibromiyalji benzeri semptomların nedeni tespit edildi ve bu kaynak, yutulmaya kadar izlendi Avrupa tatilinde pastörize edilmemiş yumuşak peynirlerin Uygun antibiyotiklerle başarıyla tedavi edildi.

İkinci makale Salzburg, Avusturya'daki bilim adamları tarafından yapılan bir çalışmayı açıklıyor. Araştırmacılar, "çiftlik sütü" tüketimi de dahil olmak üzere "tarım ortamına düzenli olarak maruz kalma" ile yetişen 812 çocuğun alerjisi, astımı ve "atopik sensitizasyon" ya da cilt problemlerinin geçmişi incelendi. Bütün işlenmemiş süt .2493 tarım dışı kalan 493 çocuğun geri kalan grubu kontrol davranıyordu. Astım sıklığı, kontrol grubunda bulunan yüzde 11'den, tarıma maruz kalan çocuklarda yüzde 1'e düşürüldü. Benzer şekilde saman nezlesi, tarıma maruz kalan çocukların sadece yüzde 3'ünde, kontrollerin yüzde 13'ünde gerçekleşti ve atopik duyarlılık tarım grubunun yüzde 12'sinde ve kontrollerin yüzde 29'unda gerçekleşti.

Araştırmacılar, çiftlik ortamına ve çiğ sütlara maruz kalma zamanlamasının kritik olduğunu keşfettiler. Yaşamın ilk yılında ortaya çıkan çocuklar en büyük koruyucu etkiyi gösterdi. Beş yıllık yaşa kadar süregelen uzun süreli "ahırlara maruz kalma", astım, saman nezlesi ve atopik sensitizasyonun en düşük frekanslarıyla ilişkiliydi.

Bu makalenin 3 sonraki yorumları, belirleyici faktör olarak "ahırlara maruz kalma" yı vurguluyor ancak bunun, tipik kentsel evdeki evcil hayvanlara maruz kalmadan farklı olup olmadığını merak ediyoruz. Çiğ sütün tüketimi belirleyici faktördür, çünkü bu değişken benzersiz bir şekilde belirlenebilir.

Bu iki makale, sağlık görevlilerinin karşılaştığı ikilemi mükemmel bir şekilde tanımlıyor: astım veya bruselloz? Nadir bulunan bruselloz transferi önlemek için sütümüz pastörize edilmelidir; Ya büyümekte olan çocuklarımızda astım ve dermatitten kaçınmak için çiğ süt sağlanmalı mıdır?

Astımlı çocuğunun acısını gözlemleyen veya bebeğini genç kızın çirkin ve kaşıntılı döküntüsünü durduracak bir ürün bulmak için koparan herhangi bir anne, ikinci astını seçer. Modern tıbbın hafifletici ilaçlar sunabileceği bu hastalıklar, okulu çok yitirdi, aktivitelerini kaçırdı ve büyümekte olan çocukları için koruyucu çiğ sütün olabilmesi için herhangi bir annenin bruselloz sözleşmesini riske atacağı herhangi bir fiziksel ve psikolojik acıya neden oldu.

Ve özellikle modern bilim, brusella içermeyen sürüleri mümkün kıldığında. Sığır, keçi ve koyunlarda brusellozu tespit etmek için testler yaygın olarak bulunur. Ek olarak, çalışmalar, sürü boyutu arttıkça bruselloz riskinin arttığını göstermiştir.4 Hayvanların beslenmesi neredeyse kesinlikle bir rol oynamaktadır. Bereketli mera veya uygun besleme, düzenli testler, temiz ahırlar, sağım makineleri, paslanmaz çelik tanklar ve frigorifik kamyonlardaki küçük sürüler, sağlıklı, temiz, sertifikalı çiğ sütleri halka toplamayı tamamen mümkün kılar.

Ahırlarda kalabalık, hormonlar ve antibiyotikler verilen büyük sürülerin alternatif pastörize, işlenmiş sütleri, artan sayıda insanda sorunlara neden oluyor. Süt endüstrisi, az sayıda küçük sürüden ziyade doğrudan tüketiciye ulaşan binlerce müreffeh küçük süt işletmesi için, süt endüstrisi, ışığı görmeden önce varsayılan "süt alerjileri" ni kaybetmek zorunda kalır ve kaliteli yerine kaliteyi tercih eder; Ahırlarda ve pastörizasyon ve işleme yoluyla yaşamsal unsurlarının yok edilmesi gereken kirli süt üretmektedir.

1. Lancet 1999 Jul 24; 354 ​​(9175): 300.
2. Lancet 2001 Eki 6; 358 (9288): 1129-33.
3. Lancet 2002 Şubat 16; 359 (9306): 623-4.
4. Önleyici Veteriner Hekimliği, 1998 Aralık; 1 (37): 185-196.

Bu makale, Weston A. Price Vakfı'nın üç aylık günlüğü olan Bilge Gelenekler Bahar 2000 sayısında yayınlandı.

Bu sayfayı yazdır Bu sayfayı yazdır Bu sayfayı tekrar yükle Bu web sayfası PDF versiyonu alın PDF
Sally Fallon Morell

Sally Fallon Morell Besleyici Geleneklerin Yazarı: Şaşırtıcı bir mesajla geleneksel gıdalar için iyi araştırılmış, düşünülmesi körükleyici bir rehber olan Siyasi Dürüst Beslenmeye Karşı Mücadeledeki Yemek Kitabı ve (Mary G. Enig, PhD) Diyet Dictocrats'ı: Hayvan yağları Ve kolesterol, normal büyüme, beyin ve sinir sisteminin düzgün işleyişi, hastalıktan korunma ve optimum enerji düzeyleri için gerekli olan kötü niyetli ancak diyetteki hayati faktörler değildir. Eat Fat, Lose Fat yazarken Enig ile yeniden bir araya geldi ve diyet ve sağlık konularında çok sayıda makale yazdı. Weston A. Price Vakfı Başkanı ve Gerçek Süt için Bir Kampanya'nın kurucusu olan Sally, aynı zamanda bir dergidir
Ist, şef, beslenme araştırmacısı, ev sahibi ve toplum aktivistidir. On dört sağlıklı çocuk tereyağı, krem, yumurta ve et de dahil olmak üzere tüm gıdalar üzerinde yetiştirildi. 24 Nisan 2013 tarihinde saat 11.22'de "ASTHMA VEYA BRÜVENOZ: RAF SÜSLENME TEHLİKELERİ VE FAYDALARI" ÜZERİNE 5 DÜŞÜNÜYOR Jenny: Neden? Çiğ süt çok pahalı, tüm arz / talep şeyinden başka? Bana bir ineğin sağımında ve süt satmanın maliyeti daha azdır çünkü sütün satın alındığı mağazaya yapılan tüm işlemleri yapan büyük makineler satın almak zorunda kalmamaktayım. Oğlum astımı vardır, ancak çiğ sütü alamayacağım-it Tamamen bizim yiyecek bütçemizin ötesinde .Teşekkür ederiz ↓ pish pishteron 27 Kasım 2013, saat 17: 40'da: Ölçek ekonomisi sebebidir. Pahalı makineler binlerce hayvana süt verebilir. Bir günde iki defa bir sağanak ve bir sağanak besleyen tek kişilik bir el çok zaman alıyor. Yem maliyetlerini, veterinerlik masraflarını, geri kazanım masraflarını ve ekipman masraflarını düşündüğünüzde, süt vermek ve bir hayvana beslemek ve sonra sanitasyona harcanan zaman faktörünü belirlemek için çok fazla zamanın var olmasına dikkat edin Ekipman ve süzme süt vb $ 6.00 gerçekten bir arıza sum.Reply ↓ Natalieon 6 Mayıs 2016 11:34 de söyledi: Evet, artı çiğ süt çiftçileri pastırma CAFO's do.Reply ↓ gibi hükümetten yardım alamadım ↓ Ben pacheco, 2 Ekim 2013 günü saat 10.20'de şöyle dedi: Şu anda keçi sütünü almak için bir galon $ 6.00, diğerleri ise $ 12.00'ya kadar şarj ediyor.Reply ↓ Nancy, 9: 14'da 10 Mart 2015'de şöyle dedi: Biz New Mexico'da 10.00 galon öde, ancak birden fazla alerjim var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder